образ фігура одяг практичні поради стиліст

Як збалансувати фігуру, коли плечі ширші за стегна: прийоми стиліста

Сейчас читают: 495
hochu.ua

Стилістка Світлана Лобачова у своєму Instagram поділилася порадами, як одягатися, якщо у вас плечі ширші за стегна. Якщо говорити в цілому, то вам потрібно привернути увагу до ніг та стегон і відволікти від верху.

Читати також Найкращі варіанти джинсів для дівчат з невисоким зростом: підкреслюємо красу фігури Одяг, взуття та аксесуари дивним чином можуть коригувати фігуру, підкреслюючи красиві вигини та приховуючи якісь незначні недоліки.

Наприклад, якщо у вас плечі трохи ширші, ніж стегна і це вас сильно турбує, тоді вам варто застосувати ці кілька корисних порад:Врахуйте, що кожна фігура унікальна і образи потрібно підбирати індивідуально, враховуючи вашу вагу, зріст, розмір грудей, форму ніг і, звичайно, ваші уподобання.

Ми підібрали для вас декілька образів, на які ви можете орієнтуватися: Читати також Як правильно вибрати джинси по фігурі: поради стилістки допоможуть знайти ідеальну модель Нещодавно ми розповідали про те, як носити влітку асиметричний топ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA