люди лайфхак ноутбук Нео

Без слідів та подряпин: як видалити наклейку з ноутбука за одну хвилину

Сейчас читают: 563
hochu.ua

Люди люблять клеїти наліпки на телефони та ноутбуки, проте такий маленький елемент, хоч і виглядає дуже красиво, швидко набридає, тому багатьох цікавить питання: як швидко та безпечно видалити наклейку з ноутбука, щоб не залишилося слідів та подряпин?

У нас є два ефективні способи, якими поділилися на pixelinform. Читати також Що робити, якщо завис комп'ютер: набір чарівних комбінацій клавіш Для початку потрібно зняти саму наклейку, а потім протерти поверхню вологою серветкою.

Однак зазвичай цього недостатньо, адже після зняття наліпки на поверхні ноутбука може залишитися липка пляма, що притягує бруд і пил.Є один дуже швидкий спосіб, який допоможе видалити наклейку з ноутбука.

Спробуйте акуратно нагріти слід від клею теплим потоком повітря з фена. У такому разі його набагато простіше прибрати. Однак цей метод не найбезпечніший.Мийний засіб для посуду — більш безпечний і не менш робочий варіант.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA