Концерт Нео

Сем Сміт втік зі сцени прямо посеред виступу: автор хіта "Unholy" раптово втратив голос

Сейчас читают: 488
hochu.ua

Популярний британський співак Сем Сміт не зміг повноцінно виступити у Манчестері через проблеми зі здоров'ям. Концерт терміново скасували, а глядачів попросили залишити зал.

Деталі — у матеріалі HOCHU.ua!Сем Сміт у рамках європейського туру 24 травня мав виступити у Манчестері, проте йому довелося перервати виступ.

Так, артист на сцені втратив голос. На своїй сторінці в Instagram розповів про цей прикрий інцидент. Читати також Колишня Остапчука поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров'ям, а її звинуватили у брехні Я не знаю, що сказати, чесно кажучи.

Кілька тижнів тому я боровся з вірусом, і з того часу ми подорожували Європою і давали такі неймовірні концерти. Сьогодні на саундчеку я почувався чудово і був такий схвильований тим, що сьогодні ввечері ми подаруємо Манчестеру приголомшливе шоу з особливим гостем-сюрпризом наприкінці, — написав співак.За його словами, під час виконання третьої пісні усвідомив, що є проблеми із голосом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA