Сша New York Україна місто Маріуполь Німеччина люди страхи Нео Сша New York Україна місто Маріуполь Німеччина

"Маріуполь. Надія": блокадні щоденники журналістки з Маріуполя виходять друком

Сейчас читают: 192
vogue.ua

Видавництво "Лабораторія" анонсувало вихід книжки "#Маріуполь #Надія". Це блокадні щоденники маріуполської журналістки Надії Сухорукової, написані у лютому-березні цього року та опубліковані авторкою у власних соцмережах.

Пронизливі, детальні, вони стали страшним документом часу не тільки для українців, які дізнались в них про те, як маріупольці виживали у блокаді під час декількох місяців на початку повномасштабного вторгення, але й для усього світу.

Уривки друкувалися на платформі «Відкрита демократія» (Велика Британія), у виданнях «Голос Америки» (США), «New York Times» (США), «Українська правда» (Україна), «Frankfurter Allgemeine Zeitung» (Німеччина).

Публікував щоденники і український Vogue. «Це місто мого дитинства, моєї любові, мого щастя. Я бачила його різним, але ніколи не думала, що побачу його мертвим», - пише Надія Сухорукова.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA