город шкідники поради дачникам

"Соус" для попелиці: хитрий трюк за сущі копійки, про який мало хто знає

Сейчас читают: 398
hochu.ua

Влітку на ваш врожай полює чимало шкідників: починаючи з надокучливих кротів та ненажерливих капустянок, і закінчуючи слимаками, колорадськими жуками, білокрилкою, яка нищить капусту, попелицею і багатьма-багатьма іншими шкідниками.

Сьогодні розкажемо, як легко прогнати з городу попелицю, яка може вщент знищити ваші насадження.Чимало дачників постійно пробують все нові і нові способи знищити цих маленьких комашок.

Але з часом вони можуть повертатися. Пропонуємо вам новий досить перспективний метод боротьби з попелицею, який обійдеться в сущі копійки й ефективно захистить грядки.

Про нього мало хто знає - і даремно. Читати також Всього три копійчані підживлення за сезон - і болгарський перець дасть королівський урожай Для приготування “рідкої приправи” для тлі нам потрібні кілька простих спецій, які знайдуться на кожній кухні: З них ми і будемо готувати настій проти попелиці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA