люди премьера Шоу-бизнес

"Крик журавля": білорус GREMO презентував україномовний трек на соціально-політичну тему

Сейчас читают: 607
hochu.ua

День прем'єр на HOCHU.ua продовжується. Після нового альбому Джамали ділимося з вами новинкою від білоруського музиканта GREMO, який випустив новий трек українською мовою.

У новій роботі артист звертається до образу журавля як символу свободи і процвітання. Більше подробиць шукайте у нашому матеріалі!Білоруський космополіт Алекс Громаковский, що розвиває музичну кар'єру під псевдонімом GREMO, в своїй творчості продовжує торкатися соціально-політичних тем.

За словами артиста, трек "Крик журавля" був написаний в період усвідомлення турбулентності, яка кидає "літак людства" повітряними ямами.Ось що говорить GREMO про новинку:Соціально-політичні події на планеті додали нестабільності до звичного ладу життя людей по всьому світу.

Відповіддю на ці обставини став трек "Крик журавля. Нова робота — це надія на мир і яскраве світло в кінці нескінченного тунелю",— розповідає GREMO.Прем'єра треку супроводжується mood-відео в аскетичному чорно-білому стилі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA