мультфильм

"Ой зацвіли фіалочки": аніматори з Коломиї представили новий мультик про гуцулів (ВІДЕО)

Сейчас читают: 238
hochu.ua

В мережі відбулась зворушлива прем’єра другої серії колоритного анімаційного мультфільму про гуцулів — "Ой зацвіли фіалочки".

Деталі — у нашому матеріалі!"Ой зацвіли фіалочки" (Violet Blossom) — друга серія анімаційної історії про гуцулів та Гуцульщину від нового проекту з Коломиї Hutsul Planet.

Тиждень тому "гуцули" презентували дебютний мультфільм під назвою Фантазія "Аркан" (Arkan Fantasy), який менше, ніж за тиждень, зібрав у YouTube понад 100 тисяч переглядів і чимало захоплених відгуків.

Аніматори із Hutsul Art Production мають амбітну ціль — намалювати своєрідну історію гуцулів. Анімаційні замальовки на музику Hutsul Planet (із їхнього першого альбому під назвою "Музика Гір") — не просто ілюструють музичні композиції, а через унікальну анімацію розповідають загалу про традиції, звичаї та колорит унікальної гірської етнічної групи українців.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA