тренди спідниця

Джинсова спідниця з розрізом: як носити наймоднішу спідницю літнього сезону (ФОТО)

Сейчас читают: 548
hochu.ua

Так було свого часу із джинсовими корсетами, потім у моді були рвані джинси і всі за ними полювали, потім у моду повернулися джинсові сукні та спідниці у стилі 90-х, а сьогодні на піку популярності джинсова спідниця з глибоким розрізом.

Читати також З чим носити джинсову куртку навесні та влітку 2023: ТОП-3 безпрограшних варіанти Джинсова спідниця міді або максі з високим розрізом на стегні сьогодні є гарячим трендом одягу з деніму і головною спідницею всіх спідниць на літо.

Якщо ви полюбляєте стежити за модними тенденціями і купувати всі модні речі, то без цієї моделі не обійтися. Не знаємо, наскільки довго затримається ця модель у трендах, але знаємо, з чим і як її носити:Щоб довго не розписувати комбінації речей із цією моделлю джинсової спідниці, пропонуємо надихнутися модними образами.

До речі, якщо не знайдете спідницю з високим розрізом по стегну, модель з розрізом посередині теж цілком актуальна: Читати також Не поспішайте позбавлятися: як носити джинсовий комбінезон навесні та влітку 2023 Нещодавно ми розповідали про те, які джинси полюбляють носити лондонські модниці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA