Ельза Хоск Я.Нео Україна Росія люди жертва Нео Ельза Хоск Я.Нео Україна Росія

Мадонна, Анджеліна Джолі, Дженніфер Лопес та інші світові зірки підтримують Україну у соцмережах

Сейчас читают: 991
cosmo.com.ua

Поки українські військові героїчно борються з ворогом, світові зірки висловлюються на підтримку України. Серед них: Мадонна, Кайлі Дженнер, Дженніфер Лопес, Анджеліна Джолі, Дженніфер Еністон та багато-багато інших. Мадонна «Путін вирішив порушити всі існуючі договори про права людини.

Путін не має права намагатися стерти існування України. Ми вас підтримуємо, президент Зеленський! Ми молимося за вас і вашу країну!

Давайте не будемо відчувати себе безпорадними перед геополітичними діями такого масштабу. Слава Україні! Героям слава!» Кайлі Дженнер «Боже, захисти українців.

Мої думки та молитви з вами». Дженніфер Лопес Дженніфер Лопес поділилась чотирма способами допомогти Україні у цей складний час. Фешн-інфлюенсерка Леоні Ханне Кендалл Дженнер Шон Пенн «Це вже жорстока помилка, пов`язана з відібранням життів та розбитими серцями, і якщо він не поступиться, я вважаю, що пан Путін зробить найжахливішу помилку для всього людства.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA