Нео

Босоніжки з елегантними ремінцями – модне взуття цього літа

Сейчас читают: 122
vogue.ua

На календарі середина липня, а значить, ще є близько двох місяців модничати у відкритому взутті. Цього сезону дизайнери пропонують дівчатам різноманітність стилів, відтінків та дизайнів.

Ми бачили максималісткі босоніжки, прикрашені пір'ям та камінням, пари в грецькому стилі, міські рибальські сандалії, в'єтнамки на підборах і без, ефектні мюлі, відкрите взуття на високій платформі, а також босоніжки з елегантними ремінцями.

Про останні сьогодні йтиметься. Подібні пари є основою літнього стилю та позачасовим взуттям у вашому гардеробі. Вони можуть бути прикрашені двома лаконічними перемичками, перехресними ремінцями, численними тонкими зав'язками або T-подібним дизайном.

Щоб зробити вдалий вибір і придбати не лише модну, а й універсальну пару відкритого взуття, яке слугуватиме вам не один сезон, варто зробити ставку на елегантні силуети та класичні відтінки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA