книги Литература что почитать

Літня відпустка з гарним настроєм: 5 книг для відпочинку

Сейчас читают: 503
cosmo.com.ua

Ось вже й екватор літа, але для літньої відпустки ще досить багато часу. Тож ми підготували для тебе 5 книг для відпочинку. У цій добірці ти знайдеш поради як позбутися бентежних думок, відчуєш абрикосовий присмак, потрапиш на екскурсію музеєм та дізнаєшся рецепти для ментального здоров`я.  «37 буддійських штук.

Як пережити бентежні часи» Ольга Корнюшина Практика буддизму у повсякденному житті не завадить жодному з нас, оскільки практично кожній людині в той чи інший час доводиться переживати бентежні часи.

Минуле, що не відпускає, плітки та несправедливість, втрата близьких людей й безліч інших життєвих обставин вимагають вміння давати раду емоціям.

Ольга Корнюшина розповідає, як стати спокійнішими і доброзичливішими, як змінити психологічний стан на краще. Всьому притаманна непостійність як поганим подіям, так і хорошим, тож усвідомлюйте цінність власного життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA