Тіна Кароль новини діти знаменитостей Тіна Кароль

14-річний син Тіни Кароль приревнував маму через близькість із чоловіком (ВІДЕО)

Сейчас читают: 879
hochu.ua

14-річний син Тіни Кароль Веніамін потішив соцмережі неоднозначною реакцією на близькість зіркової мами з хореографом. Відвідавши ресторан, артистка зустріла учасника шоу "Танці з зірками" Дмитра Жука, а він, зі свого боку, запропонував їй станцювати.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Нещодавно Тіна Кароль завітала до ресторану разом зі своїм сином Веніаміном, який живе та навчається у Великій Британії.

У цей час у закладі опинився й ексучасник балету артистки, а також зірка проєкту "Танці з зірками", хореограф Дмитро Жук. Щоб розрядити обстановку, чоловік запросив Тіну виконати з ним імпровізований танець просто в ресторані.

Читати також Без макіяжу та фільтрів: Тіна Кароль показала свою натуральну вроду (ФОТО) Однак судячи з реакції Веніаміна, яка потрапила на камеру, він залишився не дуже задоволений близькістю знаменитої мами з Дмитром.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA