Україна ВДНГ кіт Україна

POP та HIP-HOP DAY: в Uyava на ВДНГ — 2 дні української музики з топовими артистами

Сейчас читают: 581
womo.ua

Музика — не єдина складова PIDPALного вікенду в Uyava. На додачу до концертів гостей чекають спортивні й танцювальні турніри, лекції з просування музики та маркети від українських streetwear-брендів. Хедлайнерами HIP-HOP DAY 22 липня стануть: OTOY — один із найбільш концептуальних реп-артистів, що встиг наробити галасу не тільки в українській музичній культурі, а й активно долучається до соціально-політичного життя країни; ХАС — український хіп-хоп виконавець, репер та радіоведучий Назар Хассан, відомий участю в проєкті «Україна має талант» та як фіналіст «X-фактор»; BOTASHE — львівські репери, які є авторами минулорічного хіта з актуальним посилом «ПНХ».

Також цього дня виступлять MBY, SAGE, Wavy Dem, NKNKT, blessbaby, FREAKY SIREN, YoxDen x Микола, The Curly, Santorin, Gunna та Burla.

Хедлайнери POP DAY 23 липня — це: PARFENUIK — автор одного з головних суперхітів цього року — «Провела екскурсію» Ілля Парфенюк; Alekseev — уже досвідчений попспівак, чвертьфіналіст 4-го сезону шоу «Голос країни» та лауреат у преміях M1 Music Awards та YUNA в номінації «Відкриття року»; Настя Гонцул — відома блогерка й молода співачка, чиї пісні миттєво вірусяться в Tiktok і завжди завойовують любов слухачів.

Також цього дня на сцену вийдуть КИТ, DIMA ZHUK, SKRYGA, VLADLEN, 2TONE, YARIMA, Dima PROKOPOV, BRYKULETS, Тоні Браско та Alexander Teslenko.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA