Литва Молдавия Білорусь Польща Німеччина Австрія Румунія Росія Швеція Італія Латвія Хорватія Голландія Греція Естонія Чехія Угорщина Словаччина люди Нео Литва Молдавия Білорусь Польща Німеччина Австрія Румунія Росія Швеція Італія Латвія Хорватія Голландія Греція Естонія Чехія Угорщина Словаччина

lifecell скасовує плату за дзвінки в РБ та Білорусь

Сейчас читают: 613
womo.ua

Мобільний оператор lifecell для своїх абонентів в Україні скасовує плату за дзвінки та SMS в росію та білорусь. Таким чином lifecell допомагає своїм абонентам розповідати правду про військові дії в Україні, втрати з боку агресора. «Відсьогодні всі дзвінки та SMS в РФ та Білорусь не тарифікуються та не обмежуються», — сказано у повідомленні.

Мобільний оператор закликає абонентів скористатися безлімітом та інформувати знайомих, друзів та родичів про ті злочини, які вчиняє армія рф на території України.

Також у абонентів відтепер є можливість закликати свідомих громадян РФ та Білорусі не боятися диктаторського режиму своїх країн і виходити на протести.

Мобільний оператор lifecell нарахував військовим, правоохоронцям, медикам і працівникам критичної інфраструктури мобільний інтернет, хвилини для дзвінків на будь-які номери в Україні та SMS.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA