Україна місто Київ місто Запоріжжя волонтерство жінки Україна місто Київ місто Запоріжжя

Лекції з історії під час сирен: Наталя Дубенкова про підняття бойового настрою

Сейчас читают: 570
womo.ua

Наталя Дубенкова до війни працювала ландшафтним дизайнером, а під час війни почала допомагати переселенцям та волонтерити, хоча сама вона не вважає свою працю по-справжньому корисною.

У проекті «Незламні» Наталя розповіла WoMo, як разом з подругою почала надавати людям прихисток та організовувати лекції про історію України. Все почалось з розселення  На момент початку війни у мене тільки почали з’являтися якісь роботи по обрізці садів, тож 24 лютого моя бригада рано вранці виїхала у Київ на обслуговування ділянок.

Проте вже на півдорозі розвернулася, адже на власні очі побачили вибухи у селищі Озерне Житомирської області. Колі вони мені подзвонили тоді я і дізналася про початок війни.

Я вже не спала і зідзвонилася зі своїми дітьми та сестрою, яка живе у Києві. Ми скоординувалися із подругою з Вінниці. Вона разом із собакою переїхала до мене у приватний будинок, а у свою квартиру почала заселяти людей, які тікали від обстрілів чи загрози бомбардувань.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA