Лазерна епіляція: все, що ти хотіла про це дізнатись

Сейчас читают: 295
liza.ua

Процедура лазерної епіляції – це одна з найкращих та найдієвіших процедур для позбавлення від небажаного волосся назавжди. Але пересічному користувачеві досі не дуже ясно, як відбувається видалення волосся лазером.

Щоб розвіяти усі сумніви, ми попросили експертів клініки IDERMIC відповісти на наші питання: вони на 100% відсотків знають все про те, якою має бути найкраща лазерна епіляція у Львові www.idermic.com.ua/service/lazerna-epiliatsiia-u-lvovi/.Проігноруємо питання «що таке лазерна епіляція?» і перейдемо до інших, не менш частих запитань, що можуть виникнути у того, хто захоче спробувати цей метод.

Найкраща косметологія у Львові IDERMIC дає найповнішу інформацію про популярну процедуру.Майже. Раз на рік після курсу лазерної епіляції потрібно проходити коригуючу процедуру, щоб закріплювати результат, адже у деяких випадках можуть з’являтись небажані слабкі волоски.Лазер діє на активні волосяні фолікули, але через 3 тижні можуть прокинутись «сплячі» і виростуть нові волосинки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA