Україна L’Oréal Україна Україна

L’Oréal Україна розпочинає набір учасниць на здобуття професій перукарки та візажистки

Сейчас читают: 525
womo.ua

L’Oréal Україна оголошує новий сезон загальноосвітньої програми «Краса для всіх», щоб допомогти жінкам які постраждали від насильства, а також опинилися в скрутному становищі через війну, здобути безоплатну освіту у сфері краси.

Реалізація програми здійснюється за підтримки Фундації L’Oréal та спільно з UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні. Мета програми — за допомогою спеціального курсу навчити жінок, які перебувають у непростій життєвій ситуації, основ перукарської майстерності й основ візажу та допомогти їм побудувати свій шлях до нового життя. Професія перукарки Курс перукарської майстерності відбуватиметься вже восьмий сезон поспіль за ініціативи бренду Matrix.

Протягом чотирьох місяців, із лютого по травень 2024 року, 100 учасниць, які пройдуть співбесіди, навчатимуться у висококваліфікованих викладачів та найкращих майстрів салонного бізнесу, які працюють з брендом Matrix.

Курс гарантує, що всі учениці отримають навички, потрібні для того, щоб почати кар’єру у салонному бізнесі. У Києві програма реалізовується у приміщенні Київського коледжу легкої промисловості, що стало можливим за сприяння Київської міської державної адміністрації та фінансової підтримки уряду Великої Британії, у Львові — на базі Молодіжного навчального центру імені св.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA