фен-шуй езотерика

Фен-шуй робочої зони: де сидіти, і куди що ставити — поради езотериків

Сейчас читают: 480
hochu.ua

Аби робота приносила і гроші, і задоволення, потрібно правильно розташувати своє місце. Езотерики переконані, що успіх будь-якої компанії залежить від того, чи не перекриті енергетичні канали багатства.

Раніше ми писали про картини, які притягують успіх, а тепер розкажемо, куди ставити робочий стіл.Щоб енергетика робочої зони давала хороші плоди, потрібно дотримуватися певних правил, пише unian.ua.

Вони також стосуються офісу чи власного кабінету. Читати також Не плачте і не сваріться: що не можна робити перед дзеркалом — поради езотериків Робочий стіл не можна ставити на прямій лінії від дверей до вікна.

Саме там знаходиться канал енергії Ци. Перекривши його, ви будете відчувати стрес і занепокоєння. Також езотерики не радять сідати спиною до вікна чи дверей, інакше ви притягнете невдачі.Аби мати успіх, кошти і хороші результати роботи у вашій сфері, поставте робочий стіл так, щоб ви сиділи обличчям до дверей по діагоналі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA