Ксения Мишина духи Ксения Мишина

Ксенія Мішина стала обличчям лінійки парфумів

Сейчас читают: 943
liza.ua

Акторка театру і кіно та зірка популярних телешоу підписала ексклюзивний контракт із світовим косметичним брендомУ січні 2021 парфумерний бренд №1 від компанії Avon оголошує про партнерство з акторкою театру і кіно Ксенією Мішиною.

Ксенія стане обличчям нових ароматів від парфумерного бренду “Today. Tomorrow. Always” компанії Avon, відзначеної нагородою “Бренд року”.Акторка та зірка найпопулярніших шоу на українському телебаченні взяла участь в ексклюзивній зйомці для квітневого каталогу Avon.Ксенія Мішина відзначила, що співпраця з брендом Avon переплітається з її особистою філософією:“Синергія між чуттєвістю, сміливістю та окриленістю від кохання, які лягли в основу лінійки ароматів Today.

Tomorrow. Always від Avon, повністю імпонують моїй місії та ставленню до життя. На сцені, перед камерою і в житті для мене важливо з головою пірнати у відчуття, щоразу пізнавати себе та відкриватися по-новому.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA