кризис отношений отношения с мужчинами отношения с любимым

Криза у стосунках: як пережити і вийти на новий етап

Сейчас читают: 903
liza.ua

Можливо, ти вже з цим стикалася: непорозуміння, образи, сварки й неприємні слова. Все починається якось несподівано: раптом «той самий» стає зовсім іншою людиною.

Він змінився: не такий ласкавий і чуйний, не засипає подарунками та компліментами. Його розмови більше не тільки про тебе, з’явилася ще робота і захоплення, а може й гірше — друзі.Ти впевнена, що проблема не в тобі?

Може бути, хлопець завжди був таким, просто твої рожеві окуляри тріснули саме сьогодні. Як розпізнати кризу в стосунках і що з цим робити — розповімо в матеріалі.Психологи кажуть, що криза у стосунках настає як мінімум 5 разів:Причини розбіжностей на всіх етапах стосунків, безумовно, можуть бути різними, але кожну з них можна залагодити.

Головне — це бажання продовжувати стосунки. Якщо тебе утримує страх бути однією, не варто тримати поруч з собою молоду людину в якості «запасного варіанту».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA