Польща місто Варшава люди контакт Нео Польща місто Варшава

Корисні посилання для українців, які тимчасово перебувають у Польщі

Сейчас читают: 936
vogue.ua

За останні два тижні більше мільйона українців евакуювалися до Польщі. Сусідня країна дуже допомагає українцям: польська влада спростила процедуру перетину кордону, а поляки селять українців у себе в домівках та допомагають з тимчасовою роботою.

Для тих, хто зараз перебуває у Польщі, ми зібрали перевірені джерела та посилання - для пошуку роботи, прихистку та навіть інформацію про ветеринарні клініки, які безкоштовно допомагають українцям.

Але зауважте, що Краків та Варшава більше не можут приймати українців, і влада Польщі радить їхати в невеличкі міста країни.

Уряд Польщі створив спеціальну сторінку для тих, хто евакуюється з України. Тут можна знайти контакти інформаційних пунктів та телефони довіри, базові відповіді на найбільш поширені запитання щодо перетину кордону та правил перебування на території Польщі, безкоштовні можливості для українців (як от транспорт).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA