Україна робота Україна

Кому виплатять разову допомогу у 6500 гривень: роз’яснення Кабміну

Сейчас читают: 496
womo.ua

Кабінет Міністрів регламентував одноразову виплату у 6 500 гривень людям, які втратили частину доходу/зарплатні чи роботу унаслідок війни в України.

Уряд виділив на це 21,5 млн грн. Про це пише Інтерфакс-Україна. Виплата стосується виключно застрахованих осіб і її виплачуватимуть у межах програми «єПідтримка».

Допомога надається: особам, які працюють на умовах трудового договору (контракту), гіг-контракту чи іншого цивільно-правового договору; особам, які працюють на інших підставах, передбачених законом; Також виплату можуть отримати підприємці (ФОП), страхувальники яких одночасно відповідають наступним ознакам: перебувають на обліку як платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в окремих адміністративно-територіальних одиницях за переліком, який затверджується Кабміном за поданням ДСНС; надали в установленому законодавством порядку податкову звітність за IV квартал 2021 року чи річну звітність за 2021 рік; є бюджетними установами, фондами загальнообов’язкового державного страхування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA