музика прем'єра кліп нова пісня

KOLA вривається у чарти з новою ліричною піснею та кліпом, знятим на морі (ВІДЕО)

Сейчас читают: 709
hochu.ua

Днями співачка KOLA запрем'єрила нову ліричну пісню "Під крилом" та чуттєвої відеороботи на неї, яка була відзнята у місці сили співачки.

Настя (справжнє ім'я артистки) поділилася зі слухачами чуттєвим кліпом, що був знятий на узбережжі моря. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Кліп на пісню KOLA відзняла біля моря.

Цікаво те, що рівно рік тому Настя зняла відеороботу на пісню "Чи Разом" також на узбережжі. Зі слів співачки, за час, минулий між цими двома композиціями, вона дуже зросла та змінилася — відбулося її особисте становлення, сталися певні важливі зміни в музичному житті та на особистому.

І якщо минулого року її душу полонили біль та розпач, то нові кадри та пісня свідчать про сповнене коханням серце. Читати також "Це рішення прийнято моєю сім'єю": KOLA зізналася, чому не живе в Україні (ВІДЕО) Ця пісня про ті неймовірні почуття, які тебе охоплюють, коли обіймає твоя кохана людина.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA