люди стосунки Нео кохання

Кохання на відстані: як прожити цей період без розлучення

Сейчас читают: 619
hochu.ua

Не говоритимемо, що стосунки на відстані це легко. Але щира прихильність і бажання партнерів можуть зробити такі стосунки стабільнішими, ніж ті, в яких закохані постійно знаходяться поруч.

Як це зробити? Розбираємось разом з експертами та HOCHU.ua. Читати також Кохання з першого погляду: які чоловіки вміють зловити жінку на гачок Здорові стосунки на відстані – це коли обом партнерам подобається бути один з одним, але при цьому вони усвідомлюють переваги наявності особистого простору та вільного часу.

Але любов на відстані стає безглуздою, коли все, що вона приносить, — це боротьба та страждання.Тому важливо навчитися розуміти одне одного, щоб уникнути неправильних тлумачень, плутанини та образ.Стосунку на відстані завжди існували у тій чи іншій формі.

Люди змогли налагодити стосунки, коли єдиною формою спілкування були листи, на які йшли тижні чи місяці. Якщо вони змогли тоді, ви точно можете зробити це зараз– каже консультантка з питань Майя Тейлор.Згідно зі статистикою, майже 4 млн осіб перебувають у шлюбі та у відносинах на відстані.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA