Італія Стиль акторка Італія

Кетрін Зета-Джонс приміряла “сукню помсти” Джессіки Сімпсон (ФОТО)

Сейчас читают: 458
hochu.ua

Кетрін Зета-Джонс разом зі своїм чоловіком Майклом Дугласом наразі знаходяться на відпочинку у Портофіно (Італія). Папараці зафільмували пару під час побачення, коли вони йшли вулицею, взявшись за руки.

Про це пише Page Six.Для цієї прогулянки зірка “Легенди Зорро” обрала неймовірну фіолетову сукню з глибоким декольте та рюшами на талії з контрастними візерунками.

Свій образ вона доповнила чорним клатчем, туфлями-еспадрильями на танкетці та сонцезахисними окулярами в широкій оправі.Фото: Getty ImagesФото: Getty ImagesФото: Getty ImagesФото: Getty Images Читати також Анджеліна Джолі показала в Італії, що таке Old Money у реальному житті: її стилю можна тільки позаздрити (ФОТО) Що цікаво, в більш гламурній версії того ж образу з'явилася на червоній килимовій доріжці VH1 Awards 2005 американська співачка Джессіка Сімпсон.

Одягнена в те, що тоді назвали “сукнею помсти”, вона доповнила образ висячими сережками, взуттям на підборах та димчатим макіяжем очей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA