знаки зодиака гороскоп на сегодня Луна

Гороскоп на тиждень з 25 по 31 січня: на хамство будь-який інтелігент має повне моральне право відповідати таким же хамством

Сейчас читают: 328
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 25 по 31 січня на сайті HOCHU.ua каже, що з 25 по 27 січня — зростаючий Місяць. Він надає нам можливість виправити помилки, зробити висновки, і спробувати змінити ситуацію в кращу сторону.Перше Повнолуння нового року відбудеться в знаку Лева ввечері 28 січня.

Повний місяць у Леві — один з найбільш сприятливих. Енергія в цей день буде просто бити джерелом нас з усіх боків, а наша головна задача — направити її в правильне русло.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на тиждень з 25 по 31 січня радить не відмовлятися вдало використовувати надані можливості, інакше вони спливуть в інші руки.

Вас можуть втягнути в абсолютно безглузду суперечку. Постарайтеся гідно вийти з цієї ситуації. говорить, що ситуація в корені зміниться, коли у ваші двері знову постукає людина з минулого, яка колись мала на вас великий вплив.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA