дизайн тренди інтер'єр

Кращі кольори для інтер'єру: 4 благородні варіанти для позачасового дизайну

Сейчас читают: 260
hochu.ua

Але багато дизайнерів інтер'єру радять все ж таки створювати стильні позачасові інтер'єри, а значить вибирати ті кольори і відтінки, які можуть довгий час не набридати і завжди залишатися актуальними.

Журнал Love to know опублікував список найпопулярніших кольорів, з якими інтер'єр виглядатиме благородно та модно. Читати також Як гарно розвісити картини на стіні: 4 золотих правила дизайнерів Білий здатний зробити приміщення гарнішим, зробити його свіжим, світлим, яскравим.

Його стримана елегантність створює ідеальне полотно, на якому ви можете творити, додаючи яскравих акцентів в інтер'єрі. Не бійтеся білого кольору!

Якщо вибрати якісну фарбу, то ви можете не переживати за те, що вона зітреться, забрудниться чи потріскається. Крім того, відтінків білого може бути дуже багато: теплий білий, білий з відблиском синього, сіро-білий та інші.Дизайнери радять використовувати білий із матеріалами з дерева; у білий колір можна пофарбувати якісь старовинні меблі або двері, щоб вони виглядали сучасніше.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA