Сериалы что посмотреть

7 серіалів вересня, які не можна пропустити

Сейчас читают: 434
cosmo.com.ua

Серіал із Сарою Полсон, містична історія із Джудом Лоу, Гіларі Свенк у ролі космонавтки… Вересень має чим тебе здивувати! Редакція Cosmo проаналізувала, які серіали вийдуть у перший місяць осені, і готова розповісти більше про найцікавіші. «Встигнути за два тижні» (Two Weeks to Live) Вихід: 3 вересня Це перша велика роль Мейсі Вільямс після відомого серіалу «Гра престолів».

Вона перевтілилася у дівчину Кім Ноукс. Вона виросла у диких умовах: мама забрала її із цивілізації після смерті чоловіка, яка наповнена секретами.

Кім знає, як вижити в екстремальних умовах, і скоро ці навички стануть їй у пригоді. «Виховані вовками» (Raised by Wolves) Вихід: 3 вересня У новому серіалі британського класика наукової фантастики Рідлі Скотта «Виховані вовками» події розгортаються у XXII сторіччі.

Двоє андроїдів намагаються виховати людських дітей далеко від війн і з вірою у серці, з метою створити новий, вільний і прекрасний світ. «Молодий Валландер» (Young Wallander) Вихід: 3 вересня Це шведський

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA