макіяж стрілки макіяж очей

Ідеально рівні: чотири способи намалювати стрілки

Сейчас читают: 172
hochu.ua

Як намалювати стрілки та не витратити годину на те, щоб зробити їх однаковими? Зробити це просто, якщо правильно підібрати б'юті-засіб та спосіб нанесення.

Редакція HOCHU.ua ділиться лайфхаками та простими інструкціями для тих, хто хоче навчитися малювати ідеальні стрілки. Читати також Смарагдові тіні та нюдові щічки: розкішний макіяж для рудоволосих жінок Перед тим, як розпочинати навчання, варто вибрати відповідний б'юті-засіб, який допоможе намалювати стрілки рівно.Як намалювати стрілки Для стрілок варто вибрати жорсткий і добре заточений, а м'яким – підвести слизову.

Є простий лайфхак, який допоможе намалювати стрілки – потримайте олівець у морозилці 30 секунд та після цього заточіть. Цей фломастер для макіяжу зручний та просто, але варто звернути увагу на розмір аплікатора, адже від нього залежить товщина стрілки.

Красиво намалювати стрілки тінями допоможе тонка кисть для макіяжу. А щоб такий макіяж протримався довго, варто перед нанесенням тіней змочити кисть спреєм для фіксації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA