Барбра Стрейзанд Сша Кино цитаты мюзикл Барбра Стрейзанд Сша

«Хочете, я запакую вам пару жартів з собою?» Цитати Барбри Стрейзанд з фільму «Смішна дівчина» (1968)

Сейчас читают: 572
womo.ua

Час від часу, знайомлячись з біографіями відомих акторів, ми вражаємося, як багато в Голлівуді українського коріння. Воно є й у біографії Барбри Стрейзанд, бабуся і дідусь якої по батьківській лінії емігрували в США з Галичини.

У цьому огляді кінокритик Надя Купріненко переглядає перший у кар’єрі Барбри Стрейзанд фільм «Смішна дівчина» 1968 року і виловлює звідти цитати, які розважать, змусять задуматися або навіть поповнити свій арсенал дотепних відповідей у різних життєвих ситуаціях.

Надя Куприненко, киновед, обозреватель WoMo Вона — володарка двох «Оскарів», «Еммі», «Ґреммі» і «Золотого глобусу». Одна з найбільш комерційно успішних жінок сучасного шоу-бізнесу.

Актриса, співачка, композиторка, режисерка, продюсерка, а до того ще й політична активістка. Її ім’ям названо навіть феномен, суть якого полягає в тому, що спроба приховати інформацію призводить лише до її потужного розповсюдження.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA