астрология гороскоп на сегодня Луна

Гороскоп на тиждень з 9 по 15 серпня: свобода від усього — це покарання

Сейчас читают: 116
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 9 по 15 серпня на сайті HOCHU.ua каже, що з 9 по 15 серпня — зростаючий Місяць. Це гарний час для реалізації проектів, пов'язаних з піднесеними і моральними ідеалами.Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 9 по 15 серпня говорить, що зараз сприятлива атмосфера для духовного самовдосконалення.

Період принесе гарні можливості тим, хто займається дослідженнями, прогресивними видами діяльності. Вдалий час для того, щоб реалізувати новаторські ідеї.

Наприкінці тижня слід дотримувати акуратність в питаннях особистої безпеки.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на тиждень з 9 по 15 серпня говорить, що починається ідеальний час для пошуку нового місця роботи, якщо на старому щось не влаштовує.

Також зараз можна просити про підвищення зарплати. Не провокуйте людей на викид негативних емоцій. Якщо не станете кидати слів на вітер, зможете досягти багато чого.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA