знаки зодиака гороскоп на сегодня Луна

Гороскоп на тиждень з 16 по 22 серпня: у війні між цивілізаціями втрати несе культура

Сейчас читают: 510
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 16 по 22 серпня на сайті HOCHU.ua каже, що з 16 по 21 серпня — зростаючий Місяць. Справ буде так багато, що без делегування не обійтися.

Не бійтеся перенаправляти завдання іншим людям і просити оточуючих про допомогу. В іншому випадку ви зведете власний запас енергії до нуля.22 серпня — Повний місяць.

Менше думайте і більше відчувайте в цей день. Найбільше це стосується особистого життя. Довіртеся своєму серцю, завдяки цьому у вашому житті можуть відбутися дивовижні речі.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на тиждень з 16 по 22 серпня говорить, що перша половина тижня сприятлива для покупки і оренди нерухомості, предметів розкоші, а також для облаштування будинку.

Тільки врахуйте: якщо повністю поринете в вирішення житлових та сімейних питань, забувши про службові обов'язки, начальство буде невдоволене.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA