місто Івано-Франківськ Нео місто Івано-Франківськ

Гід Івано-Франківськом: куди йти, де зустрічатися на каву, де волонтерити. Розповідають інсайдери

Сейчас читают: 644
vogue.ua

Українців розкидало по світу. Деякі з нас виїхали за кордон, деяки – опинились в безпечних місцях на Заході України. Починаємо серію матеріалів про українські міста, де немає воєнних дій, та розповідаємо про прості побутові речі: де волонтерити, де робити манікюр, де пити каву, де фарбувати сивину (аж її з продовженням війни стає все більше) та де задовільняти сенсорну спрагу.

Починаємо з Івано-Франківська, прикарпатського міста, яке відсвяткувало 360 років та дало прихисток більше ніж 140 тисячам переселенців.

Тож підтримувати місцеві бізнеси – це не просто внесок в економіку, але й персональна подяка містянам. КРАСА ТА ДОГЛЯДМанікюрЯ була співзасновницею цього салону, продала його три роки тому, але відвідую і надалі.

На манікюр/педикюр раджу потрапити до Тетяни. ВолоссяФарбувати волосся вміють та люблять тут. Це, скоріше, учбове пространство, ніж салон в класичному розумінні, але тут дійсно талановиті дівчата.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA