Геловін веганські страви страви

Фарширований перець з трьох інгредієнтів

Сейчас читают: 202
womo.ua

Приготуйте просту та веселу закуску на Геловін — фарширований перець. Ця страва ідеально підійде як дорослим, так і дітям, використовуючи лише три інгредієнти.

Виріжте кумедні гарбузові обличчя з великого перцю, наповніть магазинним хумусом і вмочіть у додаткові смужки перцю та чіпси з тортильї. Фарширований перець з трьох інгредієнтів на Геловін Інгредієнти:  3 помаранчеві перці 2 пачки хумусу по 300 г 1 пачка злегка підсолених чіпсів з тортильї або 500 г різноколірного перцю, очищеного від насіння та нарізаного соломкою Спосіб приготування: Зробіть надрізи навколо плодоніжки апельсинового перцю, щоб створити кришечки, намагаючись залишити отвір достатньо широким для занурення.

Витягнути верхівки з плодоніжок і зрізати насіння. Викиньте насіння, а верхівки залиште. Видаліть решту насіння зсередини перцю.

Маленьким гострим ножем виріжте на апельсиновому перці «монстра» та «ліхтар Джека». За необхідності зріжте трохи від основи, щоб вирівняти, намагаючись не прорізати наскрізь.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA