рецепт суп рецепти простий рецепт прості рецепти

Легкий грибний суп з невеликою кількістю інгредієнтів

Сейчас читают: 832
womo.ua

Цей легкий грибний суп порадує вас, якщо ви, як і ми, любите гриби. Всього за пів години ви зможете приготувати смачний грибний суп.

Ми вже публікували кілька рецептів з грибами, і правда в тому, що страви з грибами дуже смачні, і ми не можемо ними не поділитися з вами.

Тому пропонуємо вам сьогодні приготувати дуже легкий суп, з невеликою кількістю інгредієнтів, який готується дуже швидко. Читайте також: Ризото з грибами — простий та смачний рецепт італійської кухні Як швидко приготувати смачний суп з грибів: рецепт  Інгредієнти:  3 ст.л оливкової олії 25 г вершкового масла 500 г білих грибів або шампіньйонів 1 нарізана цибулина 2 зубчики часнику 2 ст.л універсального борошна сіль, перець 1 ч.

л свіжого чебрецю та додатково для подачі 70 мл сухого білого вина 850 мл гарячого овочевого бульйону 50 мл збитих вершків Читайте також: Гамбургерний суп в мультиварці — рецепт швидкого приготування Спосіб приготування:  У глибокій антипригарній сковороді розігріти оливкову олію та вершкове масло і додати нарізані гриби з подрібненою цибулею та часником.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA