Зоя Литвин школа Освіторія Зоя Литвин

З’явився мобільний застосунок, який допомагає учням 1–4-х класів вивчати математику за українською програмою

Сейчас читают: 970
womo.ua

Громадська спілка «Освіторія» та міжнародна організація War Child Holland у партнерстві з Міністерством освіти і науки України презентували мобільний застосунок «Вивчаю — не чекаю», який має допомогти українським учням початкової школи вивчати математику за українською навчальною програмою у будь-якій точці світу.

Сьогодні зберігається потреба у освітніх диджитал-інструментах для школярів 1-4 класів, оскільки дистанційне навчання є поширеним через війну в Україні.

Крім того, багато дітей початкової школи опинилися за межами України. За даними МОН, цьогоріч навчальний рік за кордоном розпочали майже пів мільйона школярів, з-поміж яких і учні 1–4-х класів. «З початку повномасштабної війни в Україні було пошкоджено понад 2248 закладів освіти і майже 287 зруйновано.

Оскільки мільйони дітей переміщені як в Україні, так і за її межами, нам потрібно було доступне, успішне, технологічне рішення, яке ми могли б передати для використання нашим вчителям і батькам, де б вони не знаходились.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA