Нео

Рідкісний відтінок рудого, який зваблює пофарбувати волосся

Сейчас читают: 166
vogue.ua

Осінні фарби навколо здаються такими звабливими – особливо в сонячному сяйві. Акторка Лілі Джеймс змінила колір волосся, підкресливши його відповідним макіяжем в червоно-багряних тонах.

Від цього образу не відірвати очей. Для Лілі Джеймс рік експериментів з волоссям був дуже вдалим. Вона грала з платиновим блондом, коли за допомогою перуки перетворювалася на Памелу Андерсон для ролі у фільмі "Пем і Томмі", що вийшов на платформі Hulu.

А ще – зуміла створити драматичний образ, з"явившися у кампанії Versace з мікрочубчиком та чорним волоссям. У проміжках вона опановувала відтінки карамелі та шоколадно-коричневого, а також трохи сонячного балаяжу.

Але, здається, Джеймс ще не закінчила – у 2022 році залишилося ще кілька місяців для експериментів. На Лондонському кінофестивалі BFI Luminous Gala акторка продемонструвала новий відтінок: "полірований" мідно-червоний.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA