Україна жінки натхнення дозвілля вибір редакції Україна

Ебру ART: Майстер-клас з розпису хустинок

Сейчас читают: 735
womo.ua

Ебру — це дивовижна техніка малювання на воді, яка зачаровує своєю красою та непередбачуваністю. Ви зможете створити візерунки на воді, а потім перенести їх на вашу хустинку, перетворивши її на справжній витвір мистецтва. На цьому майстер-класі ви: Зануритеся у світ метафоричних аква-малюнків Відчуєте глибоку релаксацію та гармонію Створите власні метафоричні картини, які відобразять ваш внутрішній світ Відчуєте магію творення алегоричних асоціацій, спостерігаючи за краплями фарб на воді Отримаєте свою унікальну нашийну хустинку, розписану власноруч Ебру ART — це чудовий спосіб зануритися у світ кольорів та відчути натхнення, гарна можливість розкрити свій творчий потенціал та зробити унікальний подарунок для себе або близьких. Дата: 6 квітня, 15:00 Місце: ТЦ GORODOK Gallery, пр-т С.

Бандери, 23 Вартість: 500 грн Реєстрація Контактний телефон: +38 050 808 94 50 The post Ебру ART: Майстер-клас з розпису хустинок appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA