Louis Vuitton Ральф Толедано Нео StandWithUkraine Chanel Louis Vuitton Ральф Толедано

Джіджі Гадід жертвує свій місячний заробіток на допомогу українцям

Сейчас читают: 854
vogue.ua

Американська топ-модель Джіджі Гадід оголосила в своєму Instagram, що пожертвує весь отриманий прибуток від показів під час місяця моди на допомогу Україні, яка зараз переживає агресивне вторгнення російських військ за наказом президента Володимира Путіна.

Протягом останніх кількох тижнів вона була однією з найпопулярніших манекенниць на подіумах, дефілюючи для брендів від Нью-Йорку до Парижу. «Графік місяця моди означає, що я і мої колеги часто вимушені представляти нові колекції в тяжкі та травматичні періоди історії, — написала Хадід. — Ми не контролюємо більшість наших робочих графіків, але ми хотіли б дефілювати «за» щось.

Як і моя подруга й колега Міка Арганараз (зірка грудневої обкладинки Vogue UA за 2021 рік), я обіцяю пожертвувати свої доходи від шоу сезону осінь-зима 2022/2023 на допомогу тим, хто потерпає від війни в Україні.

Також я продовжуватиму підтримувати тих, хто переживає те саме в Палестині». Протягом останнього тижня індустрія моди всіляко поширювала інформацію про війну в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA