Elena Reva Victoria county Beckham місто Sander платья Нео тенденции весна-лето 2022 Elena Reva Victoria county Beckham місто Sander

Найстильніші шовкові сукні в колекціях весна-літо 2022

Сейчас читают: 884
vogue.ua

Невагомі шовкові сукні – справжній гіт весняно-літнього сезону. Вони універсальні, адже для їхньої стилізації не потрібно багато додаткових речей: шовкова сукня завжди буде в центрі уваги.

Від моделей яскравих відтінків до спокійних та розслаблених нюдових варіантів – vogue. ua зібрав найстильніші шовкові сукні в колекціях весна-літо 2022.

Домінантними в колекціях весна-літо 2022 залишаються яскраві кольори. Вони знайшли своє відбиття і в шовкових сукнях. Так, Prabal Gurung зробили ставку на блискучий рожевий, а Chloe – на свіжий помаранчевий.

Halpern поєднали ці два сміливі кольори та презентували максісукню зі струмливого шовку. Victoria Beckham також узяли за основу бадьорий помаранчевий, проте зміксували його з базовим білим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA