церковные праздники народные традиции поздравления картинки поздравления стихи листівки

Друга Пречиста — привітання, листівки, картинки на Різдво Пресвятої Богородиці

Сейчас читают: 255
liza.ua

Різдво Пресвятої Богородиці, яке в Україні традиційно іменують Друга Пречиста , ми відзначаємо 21 вересня. Давайте привітаємо наших рідних та близьких із цим знаменним святом та надішлемо їм красиві листівки та теплі слова вітання.

Ми підібрали для тебе найкрасивіші привітання — обирай та надсилай!Друга Пречиста (Перша Пречиста — це Успіння Пресвятої Богородиці) — це перше з дванадцяти головних церковних свят.

Вважалося, що з Різдва Пресвятої богородиці починається новий церковний рік.У цей день, за словами молитви,«Бог престол святий на землі Собі предуготував»,так як Діва Марія, ставши Матір’ю Божою, стала якби престолом Божим на землі.А в народі це свято ще називають “осениною” – адже цього дня за народним календарем настає осінь.З Богородиці Різдвом, І в день цієї сильної святої, Наповняється хай твій дім Щастячком та теплотою!

Не покине хай доброта, Світиться усмішка на устах, Кожна здійснюється мрія, І віра хай з тобою буде і надія!***Різдво Мрії — свято незвичайне — це день

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA