секс

Довідка - це сексуально, або Як говорити про здоров’я перед сексом

Сейчас читают: 390
hochu.ua

У матеріалі про правила сексу на одну ніч ми особливу увагу приділили питанню безпеки. Адже не хочеться після приємної ночі мати неприємні наслідки.

Спробуємо розібратись у тому, як поговорити з потенційним партнером про аналізи та як часто потрібно оновлювати свою “передсексову” довідку.За даними ВООЗ, щодня інфекціями, що передаються статевим шляхом, заражається понад мільйон людей.

Левова частка випадків передачі відбувається через сексуальний контакт: вагінальний, анальний чи оральний секс. Читати також Нові реалії та Resex: як повернутись до статевого життя після поранення Це може бути складно - говорити з потенційним партнером про довідки, аналізи та його/її секс-історію.

Але ця розмова надважлива - передусім, для вас, адже на кону стоїть ваше здоров’я. Деякі хвороби, що передаються статевим шляхом, лікуються, але не всі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA