Мода новини Анна Трінчер натхнення вибір редакції

Досить бути ідеальною – будь собою: SOLMAR запустили весняний кампейн з Анною Трінчер у головній ролі

Сейчас читают: 276
womo.ua

Український бренд базового одягу SOLMAR обʼєднався разом зі співачкою Анною Трінчер, щоби закликати всіх дівчат, які втомилися бути ідеальними в очах оточуючих, просто бути собою.

Щоби надихнути дівчат не зважати на знецінення й суспільні очікування, SOLMAR створили ролик, де використали кадри з сімейного архіву Ані Трінчер.

У ньому показали шлях співачки від маленької дівчинки, що лише робить перші кроки на сцені, до впевненої в собі артистки, яка завжди обирає бути собою – легкою та спокусливою, грайливою та строгою, яскравою та щасливою, закоханою.

Усе це – про кожну дівчину, яка намагається бути зручною, але настав час їй знайти себе справжню. Дозволити собі лити сльози, коли боляче, сміятися на весь голос, коли радісно, ділитися емоціями, коли вони переповнюють.  «Дуже багато «треба» і «ти повинна» супроводжує жінок по життю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA