місто Сан-Франциско вдохновение что посмотреть фильмы місто Сан-Франциско

ТОП-5 фільмів, що надихають на перевтілення

Сейчас читают: 714
cosmo.com.ua

Іноді, щоб припинити бути «сірою мишкою», недостатньо змінитися тільки зовні. В гармонії з внутрішнім світом ти здатна досягати набагато більшого.

А щоб зміни не здавались чимось далеким і недосяжним, ми підготували добірку фільмів, якими ти завжди можеш надихнутися.  Пані покоївка, 2002 (Maid in Manhattan) Спокуса приміряти  розкішне вбрання і на мить відчути себе панянкою з вищого світу зіграла з головною героїнею Марісою в злий жарт.

Чи наважиться дівчина розкрити правду і не втратити кохання? Адже не кожна історія про «Попелюшку» закінчується хепі-ендом. Народження зірки, 2018 (A Star Is Born) Одна випадкова зустріч в барі з відомим музикантом Джексоном Мейном змінить життя героїні Еллі на 360 градусів.

З цього моменту, починається дивовижна історія талановитої дівчини, що невдовзі стане зіркою. Щоденники принцеси, 2001 (The Princess Diaries) Як воно — одного дня дізнатися, що ти принцеса?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA