сон сонник м'ясо

До хвороби чи грошей? Віщуни розтлумачили сон про м'ясо

Сейчас читают: 434
hochu.ua

Зазвичай символ м'яса здавна розглядали як знак про хворобу чи біду. Проте не завжди таке сновидіння варто розшифровувати з негативної точки зору, адже все залежить від деталей.

Раніше ми писали, до чого сняться солодощі, а тепер розтлумачимо сон про м'ясо.М'ясо уві сні може означати хворобу, а може — щире кохання, — усе залежить від нюансів сновидіння, пише healthday.in.ua.За Малим Велесовим сонником, сире м'ясо уві сні — це знак неприємностей і турбот.

Якщо ви його їли, — згадайте, який поганий вчинок зробили. Час виправляти свої помилки. Читати також До засухи чи голоду: що знаменує сон про колосся Якщо ви бачили, як у м'ясі виступає кров — до поганий подій, які стосуються крадіжки, бійки, ймовірна смерть близької людини.Уві сні бачити м'ясо людини — до фінансового успіху та вигідних робочих угод.

Якщо ви побачили своє м'ясо, — не лізьте у воду і обережно пийте, — є ймовірність, що ви захлинетесь.За сонником Езопа, свіже м'ясо попереджає про погані новини, особливо якщо його чимало.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA