Україна місто Київ місто Львів Україна місто Київ місто Львів

До Дня закоханих: у Києві та Львові курсуватиме романтичний експрес

Сейчас читают: 754
womo.ua

Святковий ретропоїзд цьогоріч відправиться у невелику романтичну подорож не тільки з Київського залізничного вокзалу, а ще й зі Львівського.

Про це повідомляють у пресслужбі Укрзалізниці. Пасажири зможуть приємно провести час в купе на двох, розташованих у новому вагоні зі справжнім паровозом.

Чудовим доповненням буде романтична музика та можливість замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка. Читайте також: 6 міст України для сімейного відпочинку, де ви ще не були — і дуже дарма Знайти “Потяг до тебе” в застосунку можна за запитом Київ-Пасажирський — Київ-Романтичний, а також Львів — Львів-Романтичний. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post До Дня закоханих: у Києві та Львові курсуватиме романтичний експрес appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA