Украина місто Львів отдых путешествия Украина місто Львів

Дніпро, кручі і культура: чому варто відвідати скульптурний парк у Каневі

Сейчас читают: 600
hochu.ua

Ситуація з пандемією коронавірусу і жорстким карантином зародила новий тренд — подорожувати своєю країною. Про Карпати, Одесу та Львів ми вже, здається, знаємо все, проте є ще багато місць на карті України, які так і залишаються недооціненими перлинами.

Канів — одне з таких.Ще в шкільні роки, коли ми вивчали творчість Тараса Шевченка, я зацікавилась Каневом і пообіцяла собі колись туди поїхати.

Тому, дізнавшись про Канівський скульптурний симпозіум, вирішила виконати свою дитячу обіцянку та побачити наживо історичне місце, де знайшов останній притулок легендарний український поет.Давайте чесно: менше, ніж про Канів, в Україні говорять лише про мистецтво, а особливо — про скульптуру.

Можливо, справа в тім, що найчастіше мистецтво асоціюється з чимось дуже складним, нудним і недоступним, тому для початку потрібно зрозумілою мовою пояснити, що таке Канівський міжнародний скульптурний симпозіум, про який я написала вище.Канівський міжнародний скульптурний симпозіум — це проєкт, в рамках

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA