схуднення дієта дієтолог як схуднути вчені

Названо найкращий місяць для схуднення: ви точно будете здивовані!

Сейчас читают: 379
hochu.ua

Якщо ви вже давно задумуєтесь про те, що варто взяти себе в руки і скинути трохи зайвих кілограмів, не поспішайте! Спершу погляньте, що виявили вчені.

Виявляється, науковці провели спеціальний дослід і з’ясували, в який місяць року найкраще худнути.Дослідники з всесвітньовідомого Оксфордського університету разом із дієтологом, доктором Дімітріосом Кутукідісом взялися вивчати, коли ж люди найкраще справляються із завданням схуднути.

Як з’ясувалося, це регулярно стається в січні! Деталі розповідає dailymail. Читати також Кардинальні зміни за 1 день: поради від дієтолога Самойленко Саме перший місяць року є найкращим часом для дієти, згідно з результатами проведеного дослідження.

Так, люди, які дотримуються дієти і докладають зусиль для зниження ваги у січні, набагато частіше за інших домагаються результату і таки скидають вагу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA