книги НОВОСТИ

Десятий «Книжковий Арсенал» змiнив дату проведення

Сейчас читают: 502
womo.ua

У зв’язку із тривалим зростанням кількості хворих на коронавірусну хворобу у Києві та продовженням локдауну в регіоні організатори Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» вирішили змінити дати його проведення у 2021 році.

З травня Книжковий Арсенал перенесено на 23-27 червня 2021 року. У червні фестиваль збереже свій гібридний формат: книжковий ярмарок, події кураторських програм, нагородження переможців конкурсів Найкращий книжковий дизайн та Антитвір відбудуться наживо в Мистецькому арсеналі.

Частина цих подій складе онлайн-програму Книжкового Арсеналу, яку можна буде подивитись з будь-якого куточка світу. Дистанційно відбудуться програми професійного розвитку для видавців і літменеджерів, зокрема і «Література на експорт», що спрямована на збільшення перекладів української літератури за кордоном. Квитки на Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» продаватимуться виключно онлайн. Фестиваль передбачає послотну відвідуваність — купити квиток можна буде лише на певний слот і зайти

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA