Алан Бадоєв Сша Алан Бадоєв Сша

Алан Бадоєв зробив гучну заяву з приводу українського кінофестивалю «Золота дзиґа»: деталі

Сейчас читают: 998
womo.ua

Режисер Алан Бадоєв прокоментував рішення Української кіноакадемії відхилити заявку на участь документального проєкту «Довга доба» у VIІІ Національній Кінопремії «Золота дзиґа».

Режисер адресував відверте питання до організаторів Національній Кінопремії: Окрім того, режисер нагадав, що документальна стрічка «Довга Доба» вийшла з благодійними показами в український прокат у 20 містах та 31 кінотеатрі, зібравши аншлаги по всій країні.

Загалом прокат тривав 3 тижні, стрічку переглянули більше ніж 10.000 людей, завдяки яким було зібрано 2.000.000 грн на допомогу тяжкопораненим військовим.

Після цього стрічку було показано в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі, з чого й почався міжнародний шлях документального кіно. Читайте також: Олена Зеленська поділилася враженнями від фільму Алана Бадоєва «Довга Доба» Також «Довга Доба» стала переможцем фестивалю Cinema For Victory і просто зараз перебуває в прокаті європейських країн, готуючись до показів у США. Читайте також:  Роковини повномасштабної війни в Україні: фільми та серіали про російсько-українську війну Пісня Макса Барських стала офіційним саундтреком фільму про війну «Довга Доба» Прогноз погоди на березень: коли прийде справжня весна?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA